Abiertas las inscripciones a los cursos de fotografía en el CC Navas!

Ya están abiertas las inscripciones a los cursos de fotografía iniciación III y avanzada III, Edición con Photoshop III y Lightroom II en el Centre Cívic de Navas:

INICIACIÓ-CONTINUACIÓ A LA FOTOGRAFIA AMB CÀMERA RÈFLEX
DEL 4 D’ABRIL AL 13 DE JUNY
Grup A: dimarts de 10 a 11.30 h A càrrec de: Victòria Labadie
Ja saps què és l’obertura de diafragma, l’ISO i la velocitat d’obturació i vols aprendre més? Aquest és el teu espai! Calen coneixements mínims (diafragma, velocitat d’obturació i l’ISO). Cal dur la pròpia càmera rèflex.

FOTOGRAFIA AMB CàMERA RÈFLEX AVANÇAT
DEL 7 D’ABRIL AL 9 DE JUNY
Grup B: divendres de 10 a 11.30 h
A càrrec de: Victòria Labadie
Aprofundirem en els coneixements tècnics, compositius i narratius de la fotografia. Calen coneixements tècnics de diafragma, velocitat d’obturació, ISO i composició. Flash incorporat per omplir ombres. Cal dur la càmera rèflex.
Queden 4 plaçes!

PHOTOSHOP TERCERA PART!
DEL 7 D’ABRIL AL 9 DE JUNY Grup A: divendres d’11.30 a 13 h
A càrrec de: Victòria Labadie
Hem après a utilitzar les capes i les màscares de forma bàsica, a seleccionar, a fer servir les eines bàsiques de pinzell, escollir colors, ajustar nivells, contrasts, entre altres coses. Nivell iniciació-continuació. Calen coneixements bàsics d’informàtica i de Photoshop. Consulteu indicacions a la web. Cal dur el propi llapis de memòria.

INICIACIÓ-CONTINUACIÓ AL LIGHTROOM
DEL 4 D’ABRIL AL 13 DE JUNY
Dimarts d’11.30 a 13 h
A càrrec de: Victòria Labadie
Continua aprenent com treure pro t d’aquest programa on podràs revelar i organitzar totes les teves imatges. Calen coneixements bàsics d’informàtica i coneixements bàsics de lightroom per a importar/ exportar i retoc bàsic d’imatges. Cal dur el propi llapis de memòria.
Queden 2 plaçes!

La programación completa de cursos se puede consultar aquí. También en la página web oficial del Centre Cívic: http://www.ccnavas.cat

Inscripciones on-line: https://inscripcions.ccnavas.cat/ccivic/families.xml

Dónde estamos:

Centre Cívic Navas
Ptge. Dr. Torent, 1 (amb C/ Navas de Tolosa, 312)
08027. Barcelona
Telèfon: 93 349 35 22
ccnavas@bcn.cat